Derrota injusta a Pubilla Casas

CE PUBILLA CASAS, 1 – CERDANYOLA FC, 0

El Cerdanyola torna a perdre un partit passat per aigua on ha tingut moltes ocasions per endur-se els tres punts però el desencert ho ha evitat. Les locals han marcat l’únic gol del partit en el minut 13, obra de Beatriz.

Les noies de Toni Pascual tornen a patir una nova derrota tot i portar el domini del partit i posar les ocasions. Malgrat tot, no han estat encertades de cara a porteria i sí que ho ha estat el Pubilla Casas que s’ha avançat al minut 13 amb un gol de Beatriz. Abans d’arribar al descans, el Cerdanyola ha tingut moltes ocasions per empatar el partit però no ha tingut sort.

A la segona part, el Cerdanyola veia com se li escapava un partit on estaven fent bé les coses i mantenint una intensitat i mentalitat molt competitiva. Passaven els minuts i es desesperaven amb la sensació de merèixer treure punts de l’Hospitalet on finalment el resultat ha estat de 1-0 favorable a les locals.

FITXA DEL PARTIT:

CE PUBILLA CASAS (1): Zènia (P), Deborah, Rosa, Beatriz (1), Anna, Lorena, Natalia, Ester, Verónica i Adriana – 11 inicial – Patricia, Ruth i Judith.

CERDANYOLA FC (0): Segu (P), Paula González, Mel, Maud, Ester, Laura, Irene Canel, Núria, Michi, Gemma i Irene Montolio – 11 inicial – Èlia (P), Sheila i Naiara.