El Cerdanyola FC buscarà la victòria contra el Reus B

El Cerdanyola FC buscarà el proper diumenge continuar amb la bona dinàmica de joc i resultats davant el Reus B. Els verds, desens amb 33 punts, encadenen sis jornades puntuant, amb un balanç de tres victòries i tres empats. Per la seva part, els tarragonins arriben a la cita novens amb 35 punts, però no han pogut guanyar en els últims tres partits. El matx serà dirigit per Marcos Fernández Quintero i començarà a 17h

Toni Carrillo es mostra content amb la línia de treball de l’equip: “Hem començat bé l’any, amb les bones sensacions de finals del passat i per tant cal seguir en la mateixa línia. Ens estem mostrant com un conjunt solvent”.

Respecte al rival de diumenge, Carrillo avisa que “el Reus B té els punts forts típic dels filials. És un equip que si no té baixes importants és molt competitiu, amb talent, i que tracta bé la pilota. Serà un duel molt exigent”.

En l’apartat de baixes trobem Óscar Garcia i Arnau Tobella per lesió, i Ángel de la Torre i Dani Martí.

Reus B Cambrils – Cerdanyola FC

20/01/2019 | Camp Municipal de Cambrils