Victòria molt important davant d’un rival directe

CDFS SEGORBE, 2 – CERDANYOLA FC, 3

Primera part molt igualada, on el Segorbe ha sortit millor i ha marcat primer amb un gol de Miguel. Arran d’un temps mort demanat per David Herraiz, els verds s’han assentat i han passat a dominar i generar ocasions fins a aconseguir l’empat en una gran jugada individual de Guille que li ha deixat el gol en safata a Ortega. Els dos equips alternaven dominis i ocasions però les bones actuacions dels porters feien que no es mogués el marcador fins al descans, 1-1.

La segona part ha embogit el partit, i els locals s’han tornat a avançar ben aviat mitjançant un gol de Marce. Els àrbitres han perdut el control del partit, trasbalsant els dos equips amb decisions molt rigoroses i que han comportat una expulsió i un gran nombre d’amonestacions per ambdós equips.

El Segorbe no ha pogut aprofitar la seva superioritat i sí ho ha fet el Cerdanyola mitjançant un bon gol de Guerrero que establia l’empat a dos. A partir d’aquí, bons minuts verds que aconseguien, gràcies a un genial gol d’esperó de Dani, posar-se per davant del marcador a falta de pocs minuts. Quan faltaven 3 minuts, els locals feien ús del porter jugador però la bona defensa verda certificava el 2-3 final.

Victòria molt important davant d’un rival directe per la permanència amb la qual també s’aconsegueix el gol average.

FITXA DEL PARTIT:

CDFS SEGORBE (2): David Pérez (P), Dani Palomar, Capi, Salva Pérez i José Calvo – 5 inicial – Cristian, Miguel (1), Cacao, Llopis i Marce (1).

CERDANYOLA FC (3): Kun (P), Javi, Álex, Guerrero (1) i Dani (1) – 5 inicial – Fran (P), Guille (1), Marc, Hicham, Eric Mesquita i Carlos.