El Cerdanyola FC goleja al FC Santboià a Fontetes

Foto: Juan Camilo (@juankmoreno)

Cerdanyola FC 3 – 0 FC Santboià

Un doblet de Carlos Cano i un gol de Javi López han donat la victòria al Cerdanyola a Fontetes davant el Santboià, en la sisena jornada consecutiva puntuant del conjunt vallesà. Els verds es mantenen desens amb 33 punts i continuen en clara línia ascendent.

El conjunt entrenat per Toni Carrillo ha dominat la primera part, tot i que el Santboià ha sortit força endollat i ha pressionat amb intensitat durant 10 minuts. Però de mica en mica, els verds han agafat el control de la possessió i de les ocasions. En el 11’, Pitu ha buscat un gol olímpic que ha salvat Rafa Leva. Roger i Javi López també intentarien obrir el marcador amb bones rematades de cap. Però la més clara l’ha tingut Roger poc abans del descans amb un xut creuat que ha sortit fregant el pal. Amb el marcador inicial s’arribava al descans.

A la represa ha continuat el mateix guió amb un Cerdanyola decidit a sumar els tres punts. El premi ha arribat en el minut 50, quan Ángel De la Torre s’internava a l’àrea visitant i assitia a Cano per estrenar l’electrònic. En el 69’, es repetia la mateixa jugada però amb protagonistes diferents. Aquest cop era Aliaga qui assistia a Javi López que no perdonava dins l’àrea per fer el segon. El Santboià ha intentat reaccionar però el treball de tot l’equip i les intervencions de Del Rio ho han evitat. En el 90’, Cano ha fet la sentència amb una potent rematada de cap després d’un servei de cantonada servit per Aliaga.

El Cerdanyola tornarà a jugar diumenge vinent. 20 de gener, al camp del Reus B a les 17h.

 

Fitxa tècnica

Cerdanyola FC: Del Rio, Pitu, Alberto, Dani Martí, David López, Ruben (Uri Escabrós, 65’), Aliaga, Roger, Cano, Javi López (Ivan Méndez, 84’) i De la Torre (Albert López, 62’)

FC Santboià: Rafa Leva, Max, Pol Ros (Caba, 63’) Alex Ruiz, Víctor Màrquez, Juanlu, Jota, Carlos González, Guillermo Torres (Álex Segura, 82’), Hervias i Dani.

Gols: 1-0 Cano, 50’; 2-0 Javi López, 69’; 3-0 Cano, 90’.

Àrbitre: Carrillo Vilchez ha amonestat a Dani Martí i Angel de la Torre pels locals, i Jota i Caba pels visitants.