Derrota del femení en un partit molt igualat

CERDANYOLA FC, 1 – VIC RIUPRIMER REFO FC, 2

Les noies de Toni Pascual han treballat de valent en un partit on han tingut opcions fins el final. Les verdes han tingut més ocasions, les visitants més encert.

En l’últim partit de la primera volta, el Cerdanyola rebia el Vic Riuprimer, el tercer classificat, amb ganes de donar la sorpresa a la Bóbila. I això s’ha notat en l’alta intensitat demostrada des del primer minut de partit, on les verdes han sortit amb una gran mentalitat competitiva. Malgrat tot, les d’Osona s’han avançat al minut 32 amb un gol d’Aina Portell aprofitant una bona passada a l’esquena de la defensa local. Però tot i així, el Cerdanyola ha tingut dues ocasions clares per poder empatar el partit abans del descans però la portera visitant i el pal ho han impedit. Així doncs, el Vic Riuprimer aconseguiria arribar al descans amb avantatge (0-1).

Però a la represa, les verdes tenien ganes de competir el partit i Michi feia l’empat al minut 50 (1-1). Així doncs, es veia un partit obert on qualsevol equip podia emportar-se els punts. Però han estat les visitants que a falta de 10 minuts per acabar el partit s’han tornat a avançar amb un gol de Núria Sala (1-2). Les verdes encara han tingut alguna ocasió més per empatar el partit però finalment les d’Osona s’han endut la victòria.

FITXA DEL PARTIT:

CERDANYOLA FC (1): Segu (P), Irene Montolio, Maud, Mel, Ester, Gemma, Irene Canel, Núria, Michi (1), Laura Illa i Sheila – 11 inicial – Èlia (P), Melania, Geo i Mayo.

VIC RIURPIMER FC (2): Ari (P), Mireia Masegur, Andrea Garcia, Júlia Prats, Queralt, Núria Soler, Aina (1), Maria, Alba, Ester i Natalia – 11 inicial – Andrea Pueyo, Núria Sala, Júlia Roca, Mireia Vila, Laura i Anna.