El Cerdanyola FC buscarà seguir amb la bona ratxa contra el Santboià

El primer equip del Cerdanyola FC disputarà diumenge el primer partit del 2019 a Fontetes, després d’empatar al camp del CP San Cristóbal dissabte passat. El rival serà el Futbol Club Santboià, vintè classificat amb 11 punts que encadena set derrotes consecutives, i que només ha pogut sumar una victòria en els darrers onze. Els verds arriben a la cita en una dinàmica oposada, ja que sumen cinc partits sense conèixer la derrota, amb un balanç de dues victòries i tres empats. El duel començarà a les 12h i serà arbitrat per Alejandro Carrillo Vilchez.

Toni Carrillo es mostra satisfet amb el començament de l’any tot i que lamenta que el domini del Cerdanyola en els últims partits no s’hagi traduït en més victòries: “Tenim la sensació que amb el que hem fet, mereixeríem haver sumat més punts, sobretot el dia del Figueres i San Cristóbal, però estem en la bona línia”.

Respecte el rival, Carrillo senyala que “és un rival complicat que fa temps que no puntua i sabem que no tenen res a perdre i molt a guanyar. Que faci molt partits que no sumen és una arma de doble fil, haurem d’estar atents. Pot semblar un partit fàcil, però no ho és”.

En l’apartat de baixes trobem Arnau Tobella i Óscar Garcia.

Aquesta jornada els nostres equips faran un minut de silenci abans de començar els seus partits en memòria de Gerard Borrull, el muntanyenc de Cerdanyola mort a Perú i que va jugar a les categories inferiors del club. També per Álex Parera, infantil del EC Granollers DEP.

 

Cerdanyola FC – FC Santboià

13-1-2019 | 12h | Mpal. de Fontetes