Ensopegada per començar l’any

CE SABADELL, 6 – CERDANYOLA FC, 1

El femení torna a caure per un voluminós 6-1 en el camp del CE Sabadell, en un partit on les verdes han portat el domini de les ocasions en la primera mitja hora però les locals s’han avançat abans d’arribar al descans en una jugada de servei de cantonada. A la segona part, les locals s’han imposat contundentment marcant 4 gols en 7 minuts, i el Cerdanyola ja no ha pogut reaccionar. Núria ha marcat el gol visitant a les acaballes del partit.

I això que les de Toni Pascual sortien amb forces per avançar-se en el marcador, però el desencert de cara a porta no ha permès avançar-se a les verd-i-blanques que han rebut un gol de Gisela en el minut 33 de servei de cantonada. Amb aquest resultat s’arribaria al descans, tot i que el partit estava sent força disputat.

A la represa, el Cerdanyola encaixava el segon gol al minut 58, i aquest faria molt mal a les visitants, moment que aprofitaven les arlequinades per marcar fins a 3 gols més en molt poc temps per posar el marcador a 5-0 gairebé sentenciant el partit. Les noies de Pascual no podrien capgirar la situació i les locals marcarien el sisè al minut 71. Però a les acaballes del partit, Núria marcaria l’únic gol visitant, trencant una ratxa negativa de l’equip que portava 493 minuts sense marcar. No ha estat l’única bona notícia del partit: Miriam Tévar, Irene Montolio i Gemma Calero, tres noies del planter, debutaven amb el primer equip femení a causa de les nombroses baixes de l’equip.

FITXA DEL PARTIT:

CE SABADELL (6): Maria (P), Desi, Cristina Gómez, Sara Garcia, Sara Parra (2), Cristina Donaire, Ester, Lidia, Georgina (2), Marimar i Gisela (2) – 11 inicial – Andrea (P), Marina, Miriam i Sara Palmiero.

CERDANYOLA FC (1): Segu (P), Irene Montolio, Mel Vallecillos, Ester, Irene Canel, Adri, Michi, Núria (1), Melania Garcia, Laura Illa i Sheila – 11 inicial – Paula González, Miriam Tévar i Gemma Calero.