El Cerdanyola FC empata al camp del San Cristóbal

CP San Cristóbal 1 –  1 Cerdanyola FC

El Cerdanyola ha sumat un punt en l’estrena de la segona volta de la lliga al camp del San Cristóbal. Els verds han començat dominant el joc i Dani Martí ha tingut la primera ocasió als cinc minuts amb un xut que ha sortit per sobre del travesser. Albert López també ha buscat el gol amb una internada a l’àrea dels locals que ha obligat a intervenir a Dani Lledó. Però l’acció més clara l’ha protagonitzada Javi López amb una potent rematada de cap que ha tret Àlex Alba sota pals. Amb el 0-0 al marcador s’arribava al descans.

Quan només portàvem quatre minuts de la represa, Kevin ha sorprès Del Rio amb un fort xut que ha suposat el 1-0. El jugador local ha buscat el segon tres minuts més tard, però aquest cop no ha trobat porteria. Els de Toni Carrillo han reaccionat al gol i s’han bolcat a la porteria del San Cristòbal, i més després de l’expulsió de Cristian per doble groga. Alberto, Cano i Dani Martí han posat a prova a Dani Lledó que ha evitat l’empat dels verds fins al minut 81, quan Roger ha engaltat un fort xut des de la frontal que ha entrat escorat el pal. Un gran gol que igualava el marcador. En els últims minuts, el Cerdanyola ha disposat de diverses accions de perill sobretot mitjançant serveis de cantonada, però l’electrònic no s’ha mogut. Al final, els cerdanyolencs s’han hagut de conformar amb un empat malgrat fer mèrits per aconseguir la victòria.

La propera jornada del Cerdanyola FC serà a Fontetes, diumenge 13 de gener a les 12h davant el Futbol Club Santboià.

Fitxa tècnica

CP San Cristobal: Dani Lledó, Chechu, Karim, Cristian, Álex Alba, Sergi Martínez, Brian Canalejo (Andreu, 65’), Kevin, Hassen, Cabrera (Muntada, 71’) i Mario (Padro, 80’)

Cerdanyola FC: Del Rio, Pitu (Aliaga, 75’), Alberto, Dani Martí, David López, Ruben (Uri Escabrós, 68’), Albert López, Roger, Cano, Javi López i De la Torre.

Gols: 1-0 Kevin, 49’; 1-1 Roger, 81’

Àrbitre: Luceño Soriano ha amonestat a Karim, Brian i Cristian (2, 64’) pels locals, i Dani Martí, Cano i Javi López pels visitants.