El Cerdanyola FC vol estrenar l’any amb victòria

El Cerdanyola FC estrenarà el 2019 i la segona volta de la lliga al camp del CP San Cristóbal el proper dissabte, 5 de gener. Els verds, desens amb 29 punts, buscaran continuar amb la bona dinàmica de joc i resultats amb la que van acabar l’any i encadenar així la cinquena jornada consecutiva puntuant. Davant tindran el conjunt egarenc, dotzè amb 27 punts, que intentarà refer-se de les tres derrotes seguides amb què va tancar el 2018. El partit serà dirigit per Joel Luceño Soriano i començarà a 12h

Toni Carrillo es mostra satisfet amb els resultats obtinguts a la primera volta i espera seguir en la dinàmica positiva: “volem continuar amb la mateixa línia perquè estem en el bon camí”. De cara a la segona volta, el tècnic verd es marca com a objectiu: “guanyar el màxim de partits i punts possibles per acabar el més amunt que puguem a la classificació”.

Respecte el San Cristóbal, Carrillo senyala que “és un equip ben treballat, solidari i molt perillós sobretot al seu camp on ha tret bons resultats. Vénen de tres derrotes però estan fent una gran temporada i ens posaran les coses difícils perquè competeixen bé”.

En l’apartat de baixes, recupera Álex Torres després de completar les quatre jornades de sanció, però encara no podrà comptar amb Arnau Tobella, lesionat.

CP San Cristóbal – Cerdanyola FC
05/01/2019 | Municipal de Ca n’Anglada