Èxit de participació en el I Torneig Benèfic

Més d’una vintena d’equips benjamins han participat a la primera edició del Torneig Benèfic de Nadal organitzat pel Cerdanyola FC.

S’ha aconseguit recaptar la quantitat de 200kg de menjar no perible que es donaran al Banc d’Aliments de Cerdanyola del Vallès, aportació feta per tots els participants del torneig.

El campió ha estat el CE Mataró que s’ha imposat en la final al CFU Can Rull RT amb el resultat de 1-0 pels del Maresme. El tercer classificat ha estat el FC Cardedeu i la Montanyesa ha estat quarta. El trofeu a millor jugador del torneig ha estat per Macel Gil, el dorsal número 6 del CE Mataró.

S’han disputat un total de 54 partits entre les 9h i les 19h, i els arbitratges han estat en part subvencionats per la Fundació de la Federació Catalana de Futbol, que ha col•laborat en l’organització de l’esdeveniment.