El Cerdanyola FC acaba l´any amb un empat davant el Prat

AE Prat 3 – 3 Cerdanyola FC

El Cerdanyola FC ha finalitzat la primera volta de lliga amb un meritori empat al Sagnier en un partit que ha pogut guanyar davant d’un dels equips més fort de la categoria. Els dos conjunts han sortit a la gespa amb intensitat però seria el Prat qui obriria el marcador. Toni Larrosa aprofitava una assistència de Sergi Moreno per batre a Marc Briones amb un xut creuat. La resposta no s’ha fet esperar. Dos minuts després, Cano ha transformat una pena màxima amb el gol de l’empat. El duel no tenia dominador clar i el Cerdanyola ha imposat el seu joc per trenar bones jugades. Una d’aquesta ha acabat amb una passada precisa de Roger que no ha desaprofitat Javi López per posar per davant els verds. Però aquest cop serien els potablava qui igualarien l’electrònic amb una falta servida per Padilla i rematada per Alex Pla al fons de la xarxa. El gol no ha desconcentrat als homes de Toni Carrillo que en el 32’ es tornaven a posar per davant mitjançant el segon gol de Carlos Cano. Amb el 2-3 s’arribava al descans després d’una primera part espectacular.

A la represa, el Prat ha buscat l’empat que arribaria en el minut 57, obra de Zárate. En el 66’, De la Torre ha protagonitzat la jugada que ha pogut canviar el signe del partit amb una falta a cinc metres de la frontal de l’àrea que l’extrem ha estavellat al travesser. En el tram final de partit, els homes de Pedro Dólera han buscat la victòria amb més insistència però els vallesans han completat un gran treballat col·lectiu per evitar qualsevol intent dels locals. Amb el punt sumat, el Cerdanyola acaba la primera volta desè amb 29 punts.

Fitxa tècnica

AE Prat: Andrés, Ricarte, Cardenas (Carlos Garcia, 46′), Fede, Putxi, Toni (Pedro,70’), Padilla, Zárate (Poves, 79’), Alex Pla, Sergi Moreno i Salva

Cerdanyola FC: Marc Briones, Pitu, Alberto, Dani Martí, David López, Ruben, Aliaga (Albert López, 64’), Roger, Carlos Cano, Javi López i Angel de la Torre (Guille Torres, 87’)

Gols: 1-0 Toni, 10’ ; 1-1 Cano, 12’ (p) ; 1-2 Javi López, 23’; 2-2 Alex Pla, 25’; 2-3 Cano, 32’; 3-3 Zárate, 57’

Àrbitre: Enric Bureu Méndez ha amonestat a Fede, Putxi, Alex Pla i Pedro pels locals i Alberto, Roger, Carlos Cano, Javi López i De la Torre pels visitants