Derrota a la pista de la Barceloneta

BARCELONETA FUTSAL, 5 – CERDANYOLA FC, 4

El Cerdanyola pateix una nova derrota, la tercera consecutiva, a la pista de la Barceloneta, rival directe per la permanència. Tot i marxar amb avantatge al descans (2-3), un mal inici de segona part ha posat el partit de cara pels locals.

En l’l’inici del matx, el Cerdanyola no es trobava còmode amb la sortida amb pilota des del darrere i una pèrdua en zona perillosa ha significat el 1-0 pels locals obra de Marco. Malgrat tot, els verds aconseguien empatar el partit al minut 8 gràcies a un bon gol de Hicham. Però continuarien les pèrdues al darrere i Marco tornaria a marcar per avançar-se de nou al minut 10. En el tram final de la primera part, amb un Cerdanyola molt més còmode, els locals arribaven a les cinc faltes i el Cerdanyola disposaria de dos doble penals que anotaria Marc Hermosel per capgirar el marcador i portar el 2-3 al descans.

A la repressa, el Cerdanyola no ha sortit amb la mateixa intensitat que la Barceloneta i els locals capgiraven el partit amb 3 gols (Yuya, Marco i Moha) en 7 minuts que posaven el marcador en 5-3 pels locals. En el tram final, David Herraiz otpava pel porter jugador i aconseguiria apropar-se amb el 5-4 obra de Marc Hermosel. Però tot i així, no ha estat suficient per endur-se punts.

El Cerdanyola que acaba la primera volta amb 16 punts i en la zona baixa de la taula tot i que hi ha uns quants equips en aquesta lluita i en molts pocs punts. El primer partit de la tornada després de l’aturada per festes serà a Segorbe, el diumenge 13 de gener, on els verds tornen a trobar-se a un altre rival directe.

FITXA DEL PARTIT

BARCELONETA FUTSAL (5): Roger (P), Sergio, Álex Baldoví, Marco (3) i Yuya (1) – cinc inicial – Eric (P), Jona, Álex Bria, Moha (1), Ferran i Rachid.

CERDANYOLA FC (4): Kun (P), Javi, Dani, Marc (3) i Eric Mesquita – cinc inicial – Fran (P), Eric Izquierdo, Hicham (1), Guille i Álex.