El Cerdanyola FC tanca l’any al camp de l’AE Prat

El Cerdanyola FC visitarà el proper diumenge el Sagnier en l’últim partit de l’any i de la primera volta per buscar els tres punts davant el Prat. Els vallesans, desens amb 28 punts, estan vivint una bona dinàmica de joc i resultats amb tres jornades sense perdre on han sumat set dels nou punts disputats. L’equip entrenat per Pedro Dólera, tercer classificat amb 38 punts, és l’equip menys golejat del grup cinquè de Tercera Divisió amb nou gols rebuts. El partit començarà a les 12h i serà arbitrat per Enric Bureu Méndez.

Toni Carrillo es mostra satisfet amb la situació actual de l’equip: “Estem contents amb el nostre rendiment, tot i que l’últim partit vam empatar malgrat fer mèrits per guanyar. Volem continuar amb la bona dinàmica i seguir mirant cap amunt”. Carrillo també fa una valoració positiva de la primera meitat de la temporada on el Cerdanyola ha sumat 28 punts: “Hem fet una bona primera volta, però som exigents i pensem que encara podem fer més coses, sobretot quan tenim la pilota. Volem generar més en els últims compassos de l’acció”.

Respecte al rival del diumenge, comenta que “el Prat té un estil semblant al nostre, ja que dóna molta importància a l’estratègia i defensivament és molt solvent. És un conjunt molt complet i dels millors de la categoria. Estem motivats per intentar sumar un resultat positiu”.

Respecte les baixes, perdem a Uri Escabrós i Arnau Tobella per lesió i Álex Torres que compleix l’últim partit de sanció.

AE Prat – Cerdanyola FC

23-12-2018 | 12h | CEM Sagnier