Dura derrota a casa davant el Manu Lanzarote

CERDANYOLA FC, 0 – EF MANU LANZAROTE, 5

Les noies de Toni Pascual han patit una nova derrota contundent a casa davant un equip que ha aprofitat les errades de les verds-i-blanques.

En començar el partit, el Cerdanyola sortia amb ganes i forces per avançar-se al marcador, però la mala sort acompanyava l’equip i un rebot al minut 7 acabava amb gol en pròpia de Mel Vallecillos (0-1). A partir d’aquí, el Cerdanyola ja aniria a remolc tot el partit i les visitants es trobarien més còmodes i portarien el domini de la possessió i les oportunitats. Carla Ventura feia el 0-2 al minut 21, amb el qual s’arribaria al descans.

A la repressa, el Cerdanyola intentaria retallar distàncies i un xut de Sheila no entrava per ben poc. Tot i així, Luana de Lima feia el 0-3 al 65 i el 0-4 de penal al 68. Clara Sanz tancaria el marcador amb el 0-5 definitiu en el tram final de partit.

Les noies de Toni Pascual es troben tocades després de les 6 jornades sense conèixer la victòria. Malgrat tot, l’entrenador té la confiança en que l’equip s’aixecarà.

FITXA DEL PARTIT:

CERDANYOLA FC (0): Èlia (P), Ester, Mel Vallecillos (7′ pp), Maud, Irene, Melania, Michi, Núria, Geo, Laura i Sheila – 11 inicial – Patri (P), Paula, Naiara i Adri.

EF MANU LANZAROTE (5): Sílvia (P), Iratxe, Aroha, Noelia, Mònica, Luana (65′ i 68′ p), Sarai, Rosa, Carmen, Alexia i Carla (21′) – 11 inicial – Judit, Marina, Clara (80′), Sara, Natalia i Viena.