S’escapa la victòria en l’últim minut

CERDANYOLA FC, 5 – FS PALLEJÀ, 6

El Pallejà remonta un 5-2 en un partit boig on el Cerdanyola també ha capgirat un 0-2 a prop del descans.

Els verd-i-blancs, com deia posteriorment David Herraiz en declaracions, feia la pitjor primera part de la temporada. El Pallejà s’avançava al minut 4 per mitjà de Coca i al minut 8 feia el 0-2 Héctor. El domini dels visitants era aclaparador i les ocasions de perill eren contínues per poder ampliar encara més el marcador. Tot i així, Hicham retallava distàncies abans del descans fent el 1-2 amb que s’arribaria al descans.

Tot i les males sensaciones dels verds, el resultat encara els permetia seguir vius. I a la segona part, el Cerdanyola ha canviat completament de cara. La reacció es feia notar quan al minut 22 Hicham tornava a marcar per empatar el partit. Es jugaven els millors minuts pels verds i en 2 minuts s’aniria fins el 5-2 amb gols de Javi, Marc i Ortega. A falta de 10 minuts, el Pallejà reaccionava retallant distàncies amb un gol de Bus. En els últims 4 minuts, els visitants jugaven amb el porter jugador que els permetia capgirar el marcador amb gols de Bus, Rusi i Guille, aquests 2 últims en l’últim minut.

Una victòria que el Cerdanyola tenia a les seves mans però que finalment el Pallejà s’ha acabat enduent-se a les acaballes del partit.

FITXA DEL PARTIT:

CERDANYOLA FC (5): Fran (P), Javi (1), Hicham (2), Marc (1) i Dani – cinc inicial – Álex, Eric Izquierdo, Ortega (1), Guille i Jorge.

FS PALLEJÀ (6): Sergio (P), Coca (1), Rusi (1), Guille (1) i Héctor (1) – cinc inicial – Nabil (P), Miki, Lolo, Bus (2), Óscar i Edgar.