El Cerdanyola FC buscarà la tercera victòria consecutiva davant el Figueres

El primer equip del Cerdanyola FC disputarà diumenge l’últim partit de l’any a Fontetes davant la Unió Esportiva Figueres, en una bona oportunitat d’apropar-se encara més a la zona de promoció d’ascens, que actualment té a cinc punts. Els verds, novens amb 27 punts, arriben a la cita després d’encadenar dues victòries consecutives que han reforçat la confiança de l’equip. El partit començarà a les 12h i serà arbitrat per Ainara Andrea Acevedo Dudley.

Toni Carrillo es mostra satisfet amb la imatge que està oferint l’equip en les últimes jornades: “Defensivament l’equip està molt bé, encaixem pocs gols que és clau, i amb pilota ens agradaria fer alguna cosa més però estem en el bon camí”. L’entrenador verd també destaca els bons resultats obtinguts i la importància de seguir puntuant: “És el moment de continuar amb la bona línia i sumar una victòria davant el Figueres que ens situaria amb 30 punts, una gran puntuació que ens aproparia a la zona de privilegi”. Respecte la UE Figueres senyala que “és un equip que treballa bé les transicions, té homes importants en el seu atac i per tant haurem d’anar amb compte. A més, arriba en una bona dinàmica com nosaltres”.

En l’apartat de baixes trobem els sancionats Albert López i Álex Torres, i Arnau Tobella per unes molèsties físiques.

Cerdanyola FC – UE Figueres

16-12-2018 | 12h | Mpal. de Fontetes