El Salou trenca la ratxa del Cerdanyola

FS SALOU, 3 – CERDANYOLA FC, 1

Els verd-i-blancs trenquen la ratxa positiva de tres victòries consecutives davant un Salou que ha aconseguit els 3 punts en un partit molt igualat que s’ha acabat decidint per detalls.

Els de David Herraiz surtien a pista amb la mentalitat de tornar a treure una victòria, en una pista complicada, però que aniria molt bé per a l’equip per poder pensar en una zona més alta de la taula de classificació. Tot i així, els locals també volien fer-se valer a casa i no han posat les coses fàcils des de bon inici. Així doncs, hem vist una primera part molt igualada on el Cerdanyola ha tingut ocasions per marcar algun gol però que finalment ha acabat 0-0, en part gràcies a les bones actuacions dels porters Aitor i Fran.

A la repressa, el Cerdanyola no s’ha trobat còmode i s’ha carregat de faltes molt d’hora, i el Salou ha aprofitat aquest desencert dels verds per anotar el primer gol del partit obra de Joel en una pèrdua de pilota en zona perillosa dels d’Herraiz. Quan pitjor estaven els verds i quan semblava que el Salou controlava el partit i podria fer el segon, el Cerdanyola ha pogut empatar gràcies a un bon gol de Dani Alonso que deixava tocat als locals. I curiosament, quan millor estava el Cerdanyola per capgirar el marcador, una altra errada defensiva ha costat el segon gol local aquest cop obra de Pavel, que ja feia encara més mal al conjunt d’Herraiz. Quan quedaven 4 minuts, els verds han arriscat amb el porter jugador però sense sort, i el Salou per mitjà de Ruben ha marcat el tercer just en l’última jugada per sentenciar el partit.

Derrota en un partit on podia haver passat qualsevol cosa però que s’ha acabat decidint en detalls mínims i errors que el Cerdanyola ha acabat pagant cars.

FITXA DEL PARTIT:

FS SALOU (3): Aitor (P), Ruben (1), Torres, Pavel (1) i Pol – cinc inicial – Mateu (P), Martín, Jordi Porqueres, Toni, Sergi, Álex i Joel (1).

CERDANYOLA FC (1): Fran (P), Álex, Javi, Guerrero i Guille – cinc inicial – Eric Mesquita, Ortega, Hicham, Marc i Dani (1).