El Cerdanyola FC supera el Martinenc amb solvència

FC Martinenc 0 –  2 Cerdanyola FC

El Cerdanyola FC s’ha retrobat amb la victòria lluny de Fontetes davant del Martinenc i ha sumat la segona victòria consecutiva gràcies als gols de Javi López i Dani Martí.

Els homes de Toni Carrillo han dominat la primera part en joc i ocasions davant un equip molt necessitat de punts. El partit ha començat de la millor manera possible. Quan encara no havíem completat el primer minut, Javi López ha obert el marcador amb un gran xut des de fora de l’àrea. La reacció dels locals s’ha fet esperar i no seria fins al 24′ quan Javi Sánchez obligava a intervenir a Marc Briones, que rebutjava amb seguretat la rematada del davanter. Els vallesans també han buscat el gol mitjançant Dani Martí que rematava per sobre el travesser una centrada d’Òscar Garcia. Un Dani Martí que faria el gol de la jornada passada la mitja hora de joc. El central verd ha sorprès Uri Vives amb un xut espectacular des de camp propi que ha acabat al fons de la xarxa. Amb el 0-2 s’ha arribat al temps de descans.

A la represa, el Cerdanyola ha seguit buscant el gol en diferents ocasions. En el 50’, Albert López ha engaltat un xut que no ha trobat porteria. Poc després, era Carlos Cano qui ho intentava amb una canonada massa alta. La més clara, ha arribat a la sortida d’un córner servit per Ángel De la Torre que ha buscat el gol olímpic, però l’esfèrica s’ha estavellat en el travesser. En el tram final, el Martinenc ha buscat retallar la distància en el marcador amb jugades a pilota aturada però el bon treball defensiu ha evitat el gol dels locals. Al final, tres punts més que situen el conjunt de Carrillo a la zona mitjana de la classificació amb 27 punts.

El proper partit del Cerdanyola FC serà a Fontetes diumenge, 16 de desembre, a les 12h contra el Figueres.

 

Fitxa tècnica

FC Martinenc: Uri VivesPeque, Villegas, Ramon Súarez (Rovira, 46′), Mario (Iván, 68′), Edgar, Eric Ruiz, Marçal (Joel, 46′), Javi Sánchez, Kilian i Kamal

Cerdanyola FC: Marc Briones, Pitu, Alberto, Dani Martí, David López, Ruben, Oscar Garcia (Roger, 46′), Albert López, Javi López, De la Torre (Aliaga, 67′) i Cano (Iván Méndez, 87′)

Gols: 1-0 Javi López, 1′; 2-0 Dani Martí, 32′

Àrbitre: Castellet Julia ha amonestat a Peque pels locals i Albert López pels visitants.