El Cerdanyola FC buscarà sumar els tres punts al camp del Martinenc

El primer equip del Cerdanyola FC buscarà tornar a guanyar lluny de Fontetes després de la victòria dels verds el passat diumenge davant l’Europa que ha situat els de Toni Carrillo tretzens amb 24 punts. El rival serà el Futbol Club Martinenc, el cuer del grup cinquè de Tercera Divisió amb vuits punt. L’equip del Guinardó encadena 10 jornades consecutives sense conèixer la victòria i tres sense marcar. Els socis del Cerdanyola podran adquirir les entrades per 5 euros. El partit començarà a les 12h i serà arbitrat per Gerard Castellet.

Toni Carrillo avisa de la dificultat del duel contra “un equip que fa molts dies que no guanya però els jugadors tenen més nivells del que mostra la classificació. Té jugadors experimentats que han competit molts anys a tercera. Per tant qualsevol dia poden reaccionar i hem d’intentar que no sigui aquesta setmana”. Carrillo mostra la intenció del grup de seguir escalant posicions a la classificació: “Quan visites camps petits com el del Martinenc has d’estar molt bé defensivament. Hem d’estar centrats perquè la victòria ens aniria molt bé per seguir mirant cap amunt.

En l’apartat de baixes, Uri Escabrós i Álex Torres es perdran el partit per sanció i Alberto Garcia serà dubte fins última hora.

FC Martinenc – Cerdanyola FC

9-12-2018 | 12h | Guinardó