Derrota del femení a Sant Cugat

Sant Cugat FC, 3 – Cerdanyola FC, 0

Les noies de Toni Pascual pateixen una nova derrota en la seva visita al camp del 4t classificat, el Sant Cugat, un equip que ha portat el control del partit des de bon començament. Les nombroses baixes han perjudicat molt l’equip que només comptava amb tres canvis.

Així doncs, des del minut 7 de partit, el Sant Cugat s’avançava fent l’1-0 obra de Feliu, que superava amb un xut des de fora de l’àrea a la portera del Cerdanyola avui debutant, Patri, jugadora del Juvenil Femení del nostre club que avui s’estrenava sota pals per les baixes de les altres porteres del primer equip. Quan s’apropava el descans, Feliu tornava a marcar en una imprecisió en la sortida de pilota de les verdes-i-blanques que significava el 2-0 amb el qual s’arribaria al descans. Un resultat difícil de capgirar veient que l’equip comptava amb pocs canvis i el fons físic de l’equip anava baixant considerablement.

A la represa, el partit ha estat força més igualat però el Cerdanyola no aprofitava les poques ocasions amb les quals es trobava. Als minuts finals de partit, en el temps afegit, Mónica feia el 3-0 definitiu.

FITXA DEL PARTIT:

SANT CUGAT FC (3): Norma (P), Eli Martínez, Eli Romero, Elena Monsonis, Laura Jiménez, Alexandra, Ariadna Forment, Lídia, Feliu (2), Lara i Maria – 11 inicial – Judit, Ariadna Garriga, Sara, Elena Arxer, Mónica (1) i Elena Ilie.

CERDANYOLA FC (0): Patri (P), Paula González, Mel Vallecillos, Ester, Sheila, Irene, Adri, Michi, Núria, Geo i Illa – 11 inicial – Èlia (P), Melania Garcia, Naiara i Miriam Martín.