El Cerdanyola FC rep l’Europa a Fontetes

El primer equip del Cerdanyola FC buscarà diumenge retrobar-se amb la victòria a Fontetes per tornar a apropar-se a la zona alta de la taula. Després de 17 jornades disputades, els verds estan dotzens amb 21 punts a la zona mitjana de la taula, sis punts per sobre del descens i set per sota del play-off d’ascens. El rival serà el Club Esportiu Europa, quart classificat amb 28 punts. El partit començarà a les 12h i serà arbitrat per Miguel Ángel Moreno Villaecija.

Toni Carrillo remarca que “és molt important sumar els tres punts. L’equip és conscient que hem de millorar alguns aspectes per tornar al camí de les victòries. Al camp de l’Horta no vam estar fins però si tornem a ser el Cerdanyola que sabem ser a casa podrem aconseguir la victòria. Respecte David López, el nou reforç de la primera plantilla, l’entrenador explica que “ens aportarà experiència i polivalència a la part defensiva”, i aquest diumenge podria tenir els primers minuts amb la samarreta verda.

El Club Esportiu Europa ve de perdre a casa davant el Vilafranca, després d’encadenar cinc victòries consecutives. Els graciencs són l’equip que més punts ha sumat a domicili, 17 de 24 lluny del Nou Sardenya. Carrillo avisa que els barcelonins “han treballat molt bé l’últim més i mig. És un equip ràpid, sobretot en atac i hem d’anar amb compte

De cara el partit de diumenge, Alberto Garcia i Àlex Torres són baixes per sanció i Dani Del Rio per lesió.

Cerdanyola FC – CE Europa

2-12-2018 | 12h | Mpal. de Fontetes