Crònica Prebenjamí, Patufets i UAB

Aquest cap de setmana, han jugat els tres prebenjamins federats, els dos de consell, el nostre patufet i els dos equips de UAB, podem fer un balanç molt positiu de tots els nostres equips.

Pel que fa els prebenjamins federats cal destacar el prebenjamí C que tot i ser el seu primer any que competeixen a federació porta una dinàmica molt bona, on encara segueix invicte a la seva lliga amb tot de victòries i només un sol empat.

També ressaltar la feina dels prebenjamins de consell tant el D, E com els “patufets” que encara que molts nens/es sigui el seu primer any jugant a futbol i, deixant de banda els resultats, estan fent una progressió increïble tant individual com a nivell col·lectiu.

Per últim, el benjamí i aleví de UAB a banda dels resultats d’aquest cap de setmana que han estat positius, l’escola segueix en la línia dels darrers anys on el més important és la formació i educació de l’esportista.