El Cerdanyola FC perd 3-1 al Feliu i Codina davant l’Horta

UA Horta 3 – 1 Cerdanyola FC

El Cerdanyola FC no ha pogut seguir amb la bona dinàmica de resultats i ha vist frenada la ratxa en el Feliu i Codina. El duel ha tingut ocasions en les dues porteries però s’ha decantat cap al bàndol local.

El partit ha començat amb el gol matiner de Barrera que afusellava a Briones des de l’interior de l’àrea i avançava als locals en minut 2. La reacció dels verds no s’ha fet esperar. Oscar Garcia ha sorprès Santaló amb un xut des del lateral de l’àrea que ha tocat en última instància a Genís. Però la igualada es trencaria al quart d’hora de joc, quan l’àrbitre xiulava una pena màxima a favor dels locals. Marc Briones ha aturat el llançament de Casti però no ha pogut fer res per evitar el gol de Javi Morales que aprofitat el refús. Amb el 2-1 en l’electrònic els dos equips han seguit buscant porteria i han gaudit de bones ocasions. Les més clares de Jordan pels barcelonins i Cano amb un fort xut que ha obligat a treure una mà salvadora a Santaló. A cinc minuts pel descans, Alberto s’ha ressentit de les molèsties que arrossegava i ha demanat el canvi. Amb l’avantatge mínima per l’Horta hem arribat al descans.

A la represa, Toni Carrillo ha donat entrada a Javi López per buscar amb més insistència el gol de l’empat. Però tot i la intensitat dels dos conjunts el primer quart d’hora de la segona meitat no ha tingut ocasions clares. Fins que en el 62′ un contraatac dels homes de Nacho Castro, ha obligat a lluir-se a Briones en un mà a mà davant Gibert. El porter del Cerdanyola ha tornat a demostrar el seu bon moment de forma aturant també un penal a Lledó. Un cop reprès el partit, després d’una discussió a la graderia i a la gespa que ha deixat dos expulsats, Lledó i Álex Torres, els vallesans han tingut bones ocasions. Javi López amb una rematada de cap i Edgar amb un xut des de fora de l’àrea han buscat la igualada, però el gol arribaria pel costat dels locals quan en un contraatac Nahuel ha sentenciat amb el tercer.

El Cerdanyola tornarà a buscar els tres punts diumenge vinent, 2 de desembre, a les 12h davant l’Europa a Fontetes.

Fitxa tècnica:

UA Horta: Carles Santaló, Guillem, Casti, Javi Morales, Vives, Domi (Nahuel, 71′), Galeano, Adri Lledó, Barrera (Gibert, 52′), Jordan i Genís

Cerdanyola FC: Marc Briones, Alex Torres, Alberto (Tejada, 39′), Iván Rodríguez, Dani Martí, Ruben (Aliaga, 74′), Uri, Roger (Javi López, 46′), Cano, Òscar García i Albert López

Gols: 1-0 Barrera, 2′; 1-1 Genís (pp), 8′; 2-1 Javi Morales, 16’; 3-1 Nahuel, 94′

Àrbitre: Romero Freixas ha amonestat a Javi Morales, Vives, Lledó (2, 80′) pels locals i Dani Martí, Alberto, Uri, Oscar i Álex Torres (VD, 80′).