El Cerdanyola dóna la sorpresa a Bellvitge!


Els de David Herraiz s’emporten la victòria en la seva visita al Bellsport, segon classificat a la lliga, en un partit que els verds han anat guanyant fins a 0-5 però que han hagut de patir fins a l’últim minut per endur-se els 3 punts.

I ja no és notícia veure que els verd-i-blancs planten cara a un rival de la zona alta de la classificació (Manresa, Castelldefels, Unión, Natació…). En aquesta ocasió, el Cerdanyola s’avançava des dels primers compassos de partit quan al minut 1, Carlos Pérez feia el 0-1. Poc després, al minut 9, Álex Peramos ampliava distàncies en un gran contraatac i els verds aguantarien el resultat de 0-2 per arribar amb avantatge al descans.

A la represa, s’esperava que els locals canviessin el tarannà del partit, però els d’Herraiz, farien dos gols en els 2 primers minuts de la segona part: Fran, el porter verd, sorprenia a tots marcant directament amb una pilota llarga que s’endinsava a la porteria local, i Carlos tornava a marcar per posar el marcador a 0-4. Però no acabaria aquí, el Cerdanyola, avui amb la sort que altres partits no acompanyava, faria el 0-5, obra del capità Álex gràcies a una magnífica volea amb la cama esquerra. Semblava el partit somiat, a falta de 15 minuts, 0-5 a la pista d’un rival que només havia perdut un sol partit dels 10 jugats. Però els locals no havien dit l’última paraula. Marcarien Ceni, David Alba, David Ruiz i Juanma per apropar-se fins al 4-5 que posava contra les cordes als verds. David reaccionava posant porter jugador per tenir més possessió però Ortega era expulsat per evitar el gol de l’empat del Bellsport. La bona defensa en inferioritat donava esperances al Cerdanyola, que a falta de 1 minut marcaria el definitiu 4-6 el mateix Álex Peramos, fent el seu hattrick particular. Victòria molt important pel Cerdanyola que ja encadena dues consecutives i agafa aire a la zona mitja de la taula.

Victòria molt important pel Cerdanyola que ja encadena dues consecutives i agafa aire a la zona mitjana de la taula.

FITXA DEL PARTIT:

AE BELLSPORT (4): Marc (P), Arturo, Sergio Alfonso, Juanma (1) i Ivan – cinc inicial – Jaume (P), Uri, David Alba (1), Fontecha, Carles, Ruiz (1) i Ceni (1).

CERDANYOLA FC (6): Fran (P)(1), Javi, Eric Mesquita, Dani i Carlos (2) – cinc inicial – Kun (P), Ortega, Guerrero, Álex (3), Guille, Marc i Hicham.