El Cerdanyola FC vol assaltar el fortí de l’Horta

El primer equip del Cerdanyola FC es desplaçarà a Barcelona el proper diumenge per disputar el partit corresponent a la jornada 17 al camp de la Unió Atlètica d’Horta. Els verds arriben a la cita en una dinàmica positiva després d’encadenar tres jornades sense perdre ni encaixar cap gol, amb un balanç d’una victòria i dos empats que ha situat l’equip a la desena plaça amb 21 punts. Davant tindrà el conjunt entrenat per Nacho Castro, sisè classificat amb 25 punts, que ha fet un fortí del seu camp on encara no coneix la derrota aquesta temporada. El duel començarà a les 12h i serà arbitrat per Gonzalo Romero Freixas.

Toni Carrillo senyala la dificultat que estan tenint per marcar en les últimes jornades: “Estem treballant per millorar el bagatge ofensiu. Ens està costant generar ocasions en els últims partits però també cal tenir en compte que les circumstàncies manen i els equips amb els que hem jugat. Per contra, defensivament estem molt forts i volem seguir així”. Respecte al rival de diumenge, Carrillo senyala que “l‘Horta juga molt bé la pilota des de darrere. L’any passat van fer una bona temporada i continuen amb la mateixa línia, i més a casa on estan molt sòlids”. Per últim, remarca els bons resultats que està aconseguint el Cerdanyola fora de casa: “anirem al camp de l’Horta a seguir amb la línia ascendent i a treure un bon resultat”.

En l’apartat de baixes, trobem Pitu sancionat per acumulació de targetes i Dani Del Rio lesionat, a més dels dubtes d’Arnau Tobella i Alberto Garcia.

UA Horta – Cerdanyola FC

25-11-2018 | 12h | Camp de futbol mpal. Horta