El Cerdanyola FC suma un punt molt treballat sota la pluja

Cerdanyola FC 0 – 0 UE Sant Andreu

Empat sense gols del Cerdanyola FC en un partit molt treballat davant un equip aspirant a lluitar per la promoció. Els de Toni Carrillo han sortit amb intensitat i dominant per moment al Sant Andreu. La primera ocasió ha arribat amb una falta llunyana servida per Àlex Torres que ha obligat a estirar-se a Ivan. Elhadji responia amb un fort xut que sortia fora. La més clara de la primera part l’ha protagonitzat Edgar Tejada que no ha pogut finalitzar amb gol amb un mà a mà amb Iván. Poc després, l’àrbitre xiulava el descans. Bona primera part dels vallesans que han demostrat ambició en atac i seguretat defensiva.

A la represa, el Sant Andreu ha estirat línies i ha pressionat amb més insistència. En el 77’, Ferran enviava als núvols un mà a mà amb Marc Briones. En el tram final, els quadribarrats han gaudit d’ocasions perilloses però no han pogut superar el porter verd que novament ha signat una actuació excel·lent encadenant així la tercera setmana consecutiva sense encaixar gol. Les més clares dels visitants han arribat de les botes de Carlos Martínez i Jaume. Els cerdanyolencs també han buscat el triomf a pilota aturada però el marcador no s’ha mogut. Amb l’empat, el Cerdanyola es manté desè amb 21 punts, i buscarà seguir amb la bona dinàmica al camp de l’Horta, diumenge vinent a les 12h.

Fitxa tècnica

Cerdanyola FC: Marc Briones, Pitu, Alberto, Alex Torres, Dani Martí, Ruben, Angel De la Torre (Javi López, 64’), Uri, Cano (Aliaga, 89’), Edgar (Roger, 72’) i Albert López.

UE Sant Andreu: Ivan, Jaume, Noguera, Dani Guerrero (Victor, 70’), Ton, Juanan, Elhadji, Kuku (Carlos, 64’), Ferran (Felipe, 85’), Carroza i Josu.

Àrbitre: Juan Antonio Navarro Garcia ha amonestat a Pitu, Alex Torres, Albert Lòpez i Roger pel Cerdanyola, i Dani Guerrero, Ton, Elhadji pel Sant Andreu