Primera victòria a casa del Cerdanyola

FS Cerdanyola FC, 4 – CFS La Unión Santa Coloma, 3

Per Héctor Castillo

Els d’Herraiz aconsegueixen treure la primera victòria a casa davant un rival que ha exigit fins el final. Els 2 gols de Dani Alonso han fet que els verds marxessin 2-0 al descans i poguessin defensar aquest avantatge.

 

De bon inici el Cerdanyola s’ha trobat còmode a la pista. Dominava i s’acostava a la porteria de Ramon. Però no ha estat fins al minut 10, quan Dani Alonso culminava una bona jugada de Carlos Pérez per fer el merescut 1-0. Abans d’arribar el descans, la Unión s’ha volcat en atac i els verds ho han aprofitat per fer el 2-0 en un contraatac on Dani tornava a marcar. I amb aquest avantatge s’arribaria al descans.

Però a la repressa, els de Santa Coloma exigirien molt més als d’Herraiz i dominarien la possessió i les ocasions arribaven a la porteria del Kun, que estava encertat sota pals. Tot i així, ha arribat el primer dels visitants per mitjà de Busi de falta directa (2-1). Quan semblava que pitjor ho estava passant el Cerdanyola i que l’empat podia arribar, Álex Peramos ha fet el 3-1 amb una bona rematada al minut 32. Però seguidament reaccionaria la Unión per tornar a retallar distàncies, aquest cop per mitjà de Gabi. Els últims 5 minuts, els verds es defensarien dels atacs amb porter jugador dels visitants i Álex recuperaria una pilota per sentenciar i fer el 4-2 en l’últim minut. Encara tindrien temps els visitants per fer el 4-3 a falta de 8 segons, amb un gol de Manel, ex-jugador del Cerdanyola la passada temporada.

Una gran victòria dels d’Herraiz que dona aire a l’equip en un tram decisiu de la temporada quan pitjor anaven les coses.

FITXA DEL PARTIT:

CERDANYOLA FC (4): Kun (P), Guerrero, Hicham, Javi i Eric Mesquita – cinc inicial – Fran (P), Álex (2), Guille, Dani (2), Marc, Carlos i Ortega.

CFS LA UNIÓN (3): Ramón (P), Busi (1), Pove, Pelu i Gabi (1) – cinc inicial – Héctor (P), Wes, Manel (1), Álex, Carlitos i Kenya.