Ja arriba la Copa Catalunya de Futbol Sala!

Com cada any, els equips de futbol base i seniors, tant masculí com femenins, podran disputar, a part de les seves respectives competicions de Lliga, la Copa Catalunya de Futbol Sala. Una competició que ja porta fent-se uns quants anys i que aquesta temporada hi ha hagut rècord històric d’equips inscrits amb un total de 1.235 conjunts que completen els quadrants de les eliminatòries. És una competició que engresca els nens i les nenes, i els joves, degut a que poden competir contra equips d’altres categories, cosa que no poden fer durant l’any. La competició consta d’un quadrant, on es juguen eliminatòries a partit únic sempre en la pista de l’equip amb pitjor coeficient. L’equip que guanya, passa a la següent ronda; el que perd, queda eliminat. Podeu veure la notícia de la Federació Catalana de Futbol i tots els quadrants dividits per categories clicant AQUÍ.

La darrera temporada, cal destacar la gran Copa que va fer el Juvenil A arribant fins a vuitens de final (6a Ronda) de la competició on va superar fins a 2 equips de Divisió d’Honor Nacional (CFS Montcada i Natació Sabadell) i, va ser eliminat davant el Futsal Mataró per 2-4, el 2n classificat a la Divisió d’Honor Nacional només superat pel Barça que li va treure 2 punts.

Pel que fa als nostres equips de la base del sala, el sorteig de la 1a Ronda ha quedat així:

1A RONDA COPA CATALUNYA FUTBOL SALA:

CFS La Unión Santa Coloma “A” – Benjamí
Aleví B – Natació Sabadell “C”
Rapid Santa Coloma “C” – Aleví A
Infantil B – Rapid Santa Coloma “A”
Can Cuyás AD – Infantil A
Santa Coloma Futsal “C” – Cadet A
Natació Sabadell “C” – Juvenil A

Aquests partits de 1a Ronda es podran disputar des d’avui fins al 16 de desembre.

Pel que fa al nostre Senior, els d’Herraiz esperen rival directament a 4a Ronda degut al seu alt coeficient, i jugarà a partir del 17 de febrer a la pista de l’equip amb qui s’hagi de creuar, també a partit únic i, amb 2 parts de 25 minuts a temps corregut, i amb un sol àrbitre, cosa que no es fa a la 2a B on milita, on es juguen partits de 2 parts de 20 minuts amb crono aturat, i amb dos àrbitres i el taula. Aquest fet li dóna molta més emoció a la competició i més possibilitats als equips més petits a donar la sorpresa.