El Cerdanyola FC suma un punt a Castelldefels

UE Castelldefels 0 – 0 Cerdanyola FC

El Cerdanyola FC ha sumat un empat al camp del Castelldefels en un patit amb poques ocasions. Els de Toni Carrillo es mantenen a la zona mitjana de la taula amb 20 punts.

Primera part igualada i amb domini altern. Als 10 minuts de joc ha arribat el primet xut de les botes d’Aliaga que ha sortit fora. La resposta no s’ha fet esperar i en un servei de cantonada Bermúdez ha estavellat la pilota al travesser. Amb el pas dels minuts, el partit ha entrat en una fase de poques arribades tot i que Cano i Pitu han buscat obrir el marcador des de fora de l’àrea. Amb el 0-0 s’arribava al descans.

A la represa, els verds han dominat més el joc però sense generar perill. En el 51’, Edgar Tejada ha buscat sorprendre a Manu Martín amb un xut potent que el porter ha desviat a córner. El bon treball defensiu ha evitat que el conjunt entrenat per Miki Carrillo arribés amb claredat a la porteria de Marc Briones. En el minut 77’ ha arribat l’ocasió més clara pels vallesans amb un xut d’Ángel de la Torre que ha sortit fregant el pal. Al final, repartiment de punts en el duel dels germans Carrillo.

El Cerdanyola rebrà diumenge vinent, 18 de novembre, el Sant Andreu a Fontetes, a les 12h.

 

Fitxa tècnica

UE Castelldefels: Manu Martín (Romero, 46′), Rubi, Sergi Pérez, Alegre, Alan, Joel Coch, Pedro Bilbao, Bermúdez, Aumatell (Eric González, 77′), Gibert (Santi Triguero, 64′) i Jordi Cano

Cerdanyola FC: Marc Briones, Pitu Plazuelo, Alberto García, Alex Torres (Iván Rodríguez, 55′), Dani Martí, Ruben, Edgar Tejada (Uri Escabrós, 67′), Oscar Garcia, Carlos Cano, Roger i Aliaga (Ángel de la Torre, 72′)

Àrbitre: Pau Garcia ha amonestat a Joel Coch i Eric González pel Castelldefels i Álex Torres, Òscar García, Iván Rodríguez i Uri Escabrós pel Cerdanyola.