Derrota molt dura a Lleida

Per Héctor Castillo

El FS Cerdanyola FC ha deixat escapar punts vitals en un dels partits més fluixos de la temporada davant d’un rival directe.

I això que el partit començava favorable pels d’Herraiz que s’avançaven amb un gran gol de Guerrero per l’escaire al primer minut de partit. Però el Cerdanyola des de bon començament es trobaria incòmode davant el Futsal Lleida que, en canvi, si li sortien les coses. Així doncs, els locals empatarien el partit a l’equador de la primera part. Però Àlex tornaria a reaccionar en un contraatac fent el 1-2 pels verd-i-blancs que es tornaven a avançar. Tot i així, els locals tornarien a empatar el partit abans del descans mitjançant un córner inexistent que només veurien els àrbitres. 2-2 al descans.

A la repressa, el Cerdanyola notaria les baixes de Carlos, Eric Mesquita i Eric Izquierdo, i l’esgotament anava en augment amb el pas dels minuts. El desgast l’aprofitaria el Lleida per capgirar la dinàmica de partit, i Sergio faria 2 gols per portar el marcador fins el 4-2, dos gols d’avantatge que farien molt de mal als d’Herraiz. El desencert del Cerdanyola era majúscul i les ocasions més clares no eren ben executades. Ortega faria el 4-3 però el Lleida tornaria a marcar per fer el 5-3. Guerrero encara treuria forces per fer el 5-4 però el tram final del partit el Cerdanyola continuaria sense tenir sort de cara a porta ni amb el porter jugador.

FITXA DEL PARTIT

FUTSAL LLEIDA (5): Pedro (P), Jordi (1), Manu, Robert i Cristian – cinc inicial – Albert (P), Sergio (3), Jose Maria, Marc, Arnau, Joel i John (1).

CERDANYOLA FC (4): Fran (P), Álex (1), Javi, Ortega (1) i Guerrero (2) – cinc inicial – Kun (P), Marc, Hicham, Guille, Dani i Jorge.