El Cerdanyola FC vol seguir amb la bona dinàmica a Castelldefels

El primer equip del Cerdanyola FC disputarà diumenge el partit corresponent a la jornada 14 contra la UE Castelldefels. Els verds arriben a la cita després de retrobar-se amb la victòria al camp del Vilafranca que ha reforçat la confiança de l’equip. Davant tindran l’equip entrenat per Miki Carrilo que va descansar la passada jornada i que arriba divuitè classificat amb 11 punts. El partit començarà a les 12h i serà arbitrat per Pau Garcia Fuster.

Toni Carrillo espera un partit competit contra un rival necessitat de punts: “El Castelldefels és un equip ben estructurat amb jugadors molt ràpids en atac, haurem de vigilar amb els seus contractats. Té plantilla per estar més amunt a la classificació”. “Esperem un partit molt disputat”, afegeix Carrillo.

En l’apartat de baixes trobem Arnau Tobella i Dani Del Río lesionats i els sancionats Albert López i Javi Lòpez.

UE Castelldefels – Cerdanyola FC

11-11-2018 | 12h | CAMP D’ESPORTS MPAL. ELS CANYARS