El Cerdanyola FC es retroba amb la victòria a Vilafranca

FC Vilafranca 0 – 1 Cerdanyola FC

El Cerdanyola FC ha sabut passar pàgina de les dues últimes derrotes i ha sumat una victòria treballada al camp del Vilafranca. Primera part intensa però amb poques arribades clares, només xuts sense gaire perill de Roger en 17’ o Rosillo al 26’. Els dos equips estaven ben posicionats però no aconseguien generar ocasions. Fins que en el 28’, un servei de cantonada servit per Pitu trobava a Dani Martí a l’interior de l’àrea que engaltava un fort xut per obrir marcador. Amb el gol, el guió del partit no ha canviat, fins que a les acaballes de la primera part, Albert López veia com l’àrbitre li ensenyava una vermella directa que deixava els verds amb 10 jugadors sobre el terreny de joc. Una decisió arbitral polèmica que perjudica una setmana més al Cerdanyola.

A la represa, el Vilafranca ha dominat la possessió, tot i que els vallesans han sabut mantenir el resultat amb treball i ordre tàctic, a més de les intervencions de Marc Briones, que en 64’ treia una gran mà per rebutjar un xut col·locat d’Oribe des de la frontal de l’àrea. Aliaga, que ha sortit a la segona part, ha buscat sorprendre a Miguel Ramos en un lliure directe, però el porter ha blocat el xut. En el tram final del partit, els del Penedès han buscat l’empat però el travesser i l’encert de la defensa verda ha evitat que el marcador es mogués. Al final, tres punts que viatgen a Cerdanyola i ja toca pensar en el proper desplaçament, diumenge vinent al camp del Castelldefels.

 

Fitxa tècnica

FC Vilafranca: Miguel Ramos, Oscar Sierra, Sergi (Guti, 79’), Fontanils (Gestí, 67’), Boira, Ignacio Rosillo, Escamilla, Jaume, Via, Braima (Oribe, 58’) i Pelegrín.

Cerdanyola FC: Marc Briones, Pitu, Alberto, Alex Torres, Dani Martí, Ruben, Edgar Tejada, Oscar Garcia (Uri, 68’), Javi López (Iván Rodríguez, 87’), Roger (Aliaga, 73’) i Albert López.

Àrbitre: Rafael Rodríguez Díaz ha amonestat a Pelgrín pels locals i Alberto, Oscar, Javi López, Roger i Albert López (VD, 40′) pels visitants.

Gols: 0-1 Dani Martí, 28’