El Cerdanyola FC buscarà retrobar-se amb la victòria a Vilafranca

Prèvia FC Vilafranca – Cerdanyola FC: 

El primer equip del Cerdanyola FC buscarà demà refer-se de la derrota del passat dijous i tornar al camí de les victòries davant el Vilafranca. Els verds, dotzens classificats amb 16 punts, disputaran el primer dels dos desplaçaments seguits que tenen lluny de Fontetes. El partit començarà a les 12h i serà arbitrat per Rafael Rodríguez Díaz.

Toni Carrillo senyala la importància de passar pàgina de les dues derrotes i tornar al bon joc i a la dinàmica positiva que havia demostrat l’equip: “som conscients que vam tenir una desconnexió a la segona part contra el Santfeliuenc però estem treballant bé i buscarem els tres punts contra un rival difícil que arriba en una dinàmica semblant a la nostra”.

En l’apartat de baixes trobem Ángel de la Torre, Arnau Tobella i Dani del Rio lesionats, a més de Cano sancionat.

 

FC Vilafranca – Cerdanyola FC

4-11-2018 | 12h | Mpal. d’esports