El Cerdanyola FC cau a Fontetes davant el Santfeliuenc FC

Cerdanyola FC 2 – 4 Santfeliuenc FC

El Cerdanyola FC no ha pogut sumar la tercera victòria consecutiva a Fontetes i ha caigut derrotat davant el Santfeliuenc per 2-4. Els del Baix Llobregat han sorprès als vallesans en el segon minut de joc quan Sani rematava de cap al fons de la xarxa una centrada des de banda dreta d’Adri. La reacció dels homes de Toni Carrillo no s’ha fet esperar. Edgar Tejada rebia la pilota a la frontal de l’àrea i no s’ho ha pensat dues vegades per engaltar un fort xut que ha entrat per l’escaire. Amb la igualada en el marcador, el Cerdanyola s’ha fet amb el domini del joc i Dani Martí ha buscat el segon amb un rematat de cap que ha salvat Toni. El premi arribaria en el 30’ quan Uri Escabrós, que tornava a la titularitat un cop recuperat de la lesió, aprofitava un servei de cantonada per rematar amb el cap i capgirar l’electrònic. Amb el 2-1 s’arribava al descans.

A la represa, el Santfeliuenc s’ha apoderat del control del joc i Jaume posava les taules en el marcador aprofitant un rebot a l’interior de l’àrea. Tot i això, Dani Martí primer i Albert López després han gaudit de bones ocasions per avançar-se novament. Però serien els visitants mitjançant Adria els que farien el tercer. El davanter blanc-i blau no ha perdonat un mà a mà amb Marc Briones en el 76′, i poc després Romo sentenciava el partit amb un xut creuat.

El Cerdanyola buscarà tornar al camí de les victòries diumenge vinent, 4 de novembre, en el camp del Futbol Club Vilafranca, partit que començarà a les 12h.

 

Fitxa técnica:

Cerdanyola FC: Marc Briones, Pitu, Uri Escabrós (Roger, 79’), Alex Torres, Dani Martí, Ruben, Aliaga (Ivan Rodríguez, 63’), Oscar Garcia, Cano, Edgar Tejada (Javi López, 66’) i Albert López.

Santfeliuenc FC: Toni, Eric, Jaume, Rovira, Juanjo, Adri (Maldo, 84’), David, Adria, Pol, Kevin i Sani (Collado, 71).

Àrbitre: Marcos Fernández Quintero ha amonestat a Dani Martí, Oscar Garcia i Cano pel Cerdanyola, i Toni i Pol pel Santfeliuenc.

Gols: 0-1 Sani, 2’; 1-1 Edgar Tejada, 8’; 2-1 Uri Escabrós, 30’; 2-2 Jaume,50’; 2-3 Adri, 76’; 2-4 Romo, 82’.