Nova oportunitat per continuar creixent

 

El primer equip del Cerdanyola FC buscarà demà refer-se de la derrota del passat diumenge en el camp de l’Hospitalet i tornar a la bona dinàmica de joc i resultats que ha situat els verds a la zona mitjana-alta de la classificació. El rival serà el Santfeliuenc, que arriba a Fontetes necessitat de punts tot i que en l’última jornada va sumar una victòria després de cinc partits sense guanyar. En el que portem de lliga el conjunt del Baix Llobregat només ha sumat els tres punts en dues ocasions. El partit començarà a les 12h i serà arbitrat per Marcos Fernández Quintero

Toni Carrillo es mostra satisfet amb la dinàmica de l’equip i confia en aconseguir els tres punts: “volem oblidar el partit del diumenge, on vam fer mèrits per sumar, i guanyar a Fontetes per seguir amb una regularitat que ens mantingui en un bon lloc a la classificació”. Respecte les baixes comenta que “perdem homes importants però competirem bé davant un equip sòlid”. En referència al Santfeliuenc, Carrillo afirma que “és un equip amb les idees molt clares, amb una essència semblant a la nostra i que de ben segur ens posarà les coses difícils”.

En l’apartat de baixes, recuperem a Uri Escabrós però perdem per lesió a Dani Del Rio, Ángel Del Rio i Arnau Tobella, i Alberto per sanció.