El Cerdanyola FC veu frenada la ratxa a Hospitalet

CE Hospitalet 2 – 0 Cerdanyola FC

El Cerdanyola FC no ha pogut allargar la ratxa de victòries i ha caigut derrotat per 2-0 en el camp de l’Hospitalet. Primera part igualada, intensa i amb poques ocasions en ambdues porteries. Començaven avisant els locals amb un xut enverinat de David Jiménez que desviava Del Rio. Responia Alberto amb un tir que sortia per sobre del travesser. Fins que en el minut 26, una falta inexistent a la frontal de l’àrea la transformava Dani Fernàndez per obrir el marcador. Sense temps per celebrar-lo, els locals es quedaven amb un home menys per l’expulsió de Gómez, que veia la segona targeta groga. Els verds han pressionat en el tram final de la primera part i han buscat l’empat amb xuts llunyans d’Álex Torres i Albert López, però Aliaga ha allunyat el perill. Amb el 1-0 s’arribava al descans.

Als 2 minuts de la represa, els de Toni Carrillo han vist com en un servei de cantonada picat per David Jiménez, Cheikh guanyava la posició i rematava de cap al fons de la xarxa. El gol ha fet mal als verds que amb l’entrada d’Aliaga i Javi López han buscat noves alternatives ofensives. La segona part ha estat marcada per constants interrupcions del joc i una desafortunada actuació arbitral que no ha senyalat dos penals clars favorables al Cerdanyola. Óscar Garcia i Aliaga han intentat retallar distàncies però els seus xuts han sortit fora. En els últims minuts, els vallesans han tancat a la seva àrea a l’Hospitalet, però l’equip local generava perill al contraatac. En el 77’, Del Rio ha evitat el tercer amb una gran aturada en un mà a mà amb Ripoll i poc després, Alberto veia la segona groga, però el marcador ja no es mouria.

El Cerdanyola rebrà el proper dijous, 1 de novembre, el Santfeliuenc a Fontetes.

  

Fitxa tècnica

CE Hospitalet: Aliaga, Juste, Gabriel, Gómez, Salinas (Vinicius, 81’), Ton, David Jiménez (Diego, 72’), Cheikh (Ripoll, 64’), Dani Fernández, Javi Lara i Jodar.

Cerdanyola FC: Del Rio, Pitu, Alberto, Dani Martí, Alex Torres, Ruben (Javi López, 54’), Oscar Garcia, Angel de la Torre (Aliaga, 54’), Roger (Tejada, 70’), Albert López i Cano.

Àrbitre: Gibert González ha amonestat a Salinas, Javi Lara, Jodar i Gómez (2, 34’) per l’Hospitalet, i Del Rio, Pitu, Alberto (2, 80’), Ruben, De la Torre, Óscar i Javi López pel Cerdanyola.

Gols: 1-0 Dani Fernández, 26’; 2-0 Cheikh, 47’.