Derrota immerescuda del Sènior a casa del líder

CCR Castelldefels, 3 – FS Cerdanyola FC, 2
Per Héctor Castillo

El FS Cerdanyola FC va caure derrotat aquest dissabte a la pista del líder (3-2), el CCR Castelldefels, que va fer-se amb els tres punts en l’últim minut d’un partit que els verds anaven guanyant 0-1 al descans

El partit començava seguint el guió esperat, amb el màxim candidat a guanyar la lliga fent valer la seva condició de local i favorit: pressió, possessió i un parell d’ocasions salvades per un Fran contundent. Però el primer gol de la tarda el faria Javi Garcia en una de les poques oportunitats del Cerdanyola (13). I amb aquest resultat s’arribava al descans.

A la represa, els d’Herraiz van donar-li la volta a la pel·lícula i van fer-se amb el domini del matx, amb diverses ocasions que, per contra, no es materialitzarien. Una fèrria defensa i un Fran estel·lar feien que avancés el temps però no es mogués l’electrònic fins que Hèctor Albadalejo feia l’1-1 quan faltaven 7 minuts pel final. Quan restaven 2 minuts i després d’una falta molt rigorosa a la frontal, el CCR s’avançava també per mediació d’Hèctor.

Va ser llavors quan Herraiz va demanar temps per fer servir la figura del porter jugador i els àrbitres van amonestar Javi amb la segona targeta per haver fet, segons el seu criteri, el canvi malament. El jugador verd era expulsat de manera inexplicable.

Quan semblava que el marcador es quedaria així, el capità Àlex Peramos aprofitava l’atac amb porter jugador per fer l’empat a 2 (39). Però els àrbitres s’equivocaven de nou en una acció d’atac del CCR concedint servei de cantonada als locals, acció que suposava el 3-2 definitiu (Hèctor, 39′).

 FITXA DEL PARTIT:

CCR CASTELLDEFELS (3): Arnau (P), Arnau Ametlla, Gordillo, Hector Albadalejo (3) i Dani Nerín – cinc inicial – Ari Santos, Óscar Agustí, Toti, Toni, Andresito i Chechi.

CERDANYOLA FC (2): Fran (P), Hicham, Eric Mesquita, Álex (1) i Javi (1) – cinc inicial – Carlos, Marc, David Ortega, Guerrero i Guille.