Els verds buscaran la quarta victòria consecutiva

El primer equip del Cerdanyola FC visitarà el proper diumenge, 28 d’octubre, el Camp Municipal de Futbol L’Hospitalet a la recerca de la quarta victòria consecutiva davant el conjunt entrenat per Xavier Molist. Els verds-i-blancs, vuitens amb 16 punts, encadenen cinc jornades consecutives sense conèixer la derrota i lluitaran per sumar els tres punts contra un Hospitalet. Els hospitalencs, situats a la tercera posició amb 20 punts, han perdut dos dels últims tres enfrontaments que han disputat. El partit serà dirigit per, Jaume Gibert González i començarà a les 12h.

Toni Carrillo senyala que “l’equip està amb la confiança i motivació alta i la il·lusió de continuar amb la bona dinàmica”. Referent al duel del cap de setmana apunta que “és un partit on tenim poc a perdre i molt a guanyar. Competirem contra un equip poderós, que té una de les millors plantilles del grup amb jugadors de superior categoria. Sobretot a casa és molt fiable”. Per últim, avisa que “quan les coses van bé s’han de fer pocs canvis però també tindrem en compte que serà una setmana de tres partits”.

En l’apartat de baixes, Carrillo no podrà comptar amb els lesionats Arnau Tobella i Uri Escabrós.

 

CE Hospitalet- Cerdanyola FC

28-10-2018 | 12h