El Cerdanyola FC supera la Pobla de Mafumet i segueix escalant posicions

Pobla de Mafumet 0 – 1 Cerdanyola FC

 

El Cerdanyola FC ha superat per la mínima a la Pobla de Mafumet en un partit on els homes de Toni Carrillo han competit a un alt nivell i han confirmat el bon moment de forma i confiança que travessa l’equip. El primer quart d’hora de joc ha estat intents però sense ocasions. Amb el pas dels minuts, la Pobla ha agafat el domini del joc i Montero i Moha han posat a prova a Del Rio, que ha respost amb seguretat. La més clara dels locals l’ha tinguda Montero en el 22′, però l’extrem rematava per sobre el travesser. Els verds han pressionat en el tram final de la primera part. Dani Martí rematava amb el cap fora un córner servit per Pitu, i Roger buscava des de fora de l’àrea sorprendre a Arturo, que evitava el gol. Amb la igualada en el marcador s’arribava al descans.

A la represa, el Cerdanyola ha imposat el seu ritme. En el 51′, Roger ha estavellat al travesser un xut espectacular des de fora de l’àrea, i dos minuts després arribava el premi. Albert López s’internava a l’àrea local i es treia una canonada imparable per estrenar el marcador. El gol ha fet mal a la Pobla que ha tardat a reaccionar.  En els últims minuts, el conjunt entrenat per Alberto Gallego ha buscat l’empat amb insistència però el bon treball defensiu dels vallesans ha evitat qualsevol temptativa de remuntada. Amb els tres punts a la butxaca, el Cerdanyola FC escala fins a l’onzena posició, i rebrà el Sants diumenge vinent a Fontetes.

 

Fitxa tècnica

Pobla de Mafumet: Arturo, Tomas, Cardona, Ivan de Nova, Víctor, Oscar, Kone (Joel, 64′), Jesús, Moha, Alberto Garcia i Montero (Rabasso, 77′)
Cerdanyola FC: Del Rio, Pitu, Alberto, Dani Martí, Alex Torres, Ruben, Oscar Garcia (Edgar, 73′), Angel de la Torre (Aliaga, 83′), Roger (Javi López, 81′), Albert López i Cano
Àrbitre: Miguel Angel Reinoso Mangas ha amonestat a Víctor, Kone, Jesús per la Pobla de Mafumet, i Pitu, Cano i Albert López pel Cerdanyola. 
Gols: 0-1 Albert López, 53′