El Cerdanyola FC goleja l’Ascó en la primera victòria a Fontetes

Cerdanyola FC 3 –  0 FC Ascó

 

El Cerdanyola FC ha aconseguit la primera victòria de la temporada a Fontetes en un partit que ha dominat de principi a fi. Els homes de Toni Carrillo han sortit endollats des del xiulet inicial deixant clar que només valien els tres punts davant un equip en una dinàmica semblant de resultats.

Les primeres aproximacions no s’han fet esperat i han tingut com a protagonistes Cano i Albert López, precisament el segon ha estrenat el marcador en el minut 20 amb un xut creuat. El gol ha deixat tocat als asconencs i ha donat confiança als verds que han buscat el segon amb insistència. Albert López, en el 27’, no trobava porteria després d’una centrada lateral de Rubén. Poc després, Edgar Tejada gaudia de la més clara amb una rematada al travesser en un servei de cantonada. En el tram final, el domini local s’ha mantingut i Sergio López ha evitat el gol d’Ángel de la Torre que ha xutat amb força i col·locació. Amb el 1-0 s’arribava al descans.

En la represa, la iniciativa del Cerdanyola s’ha mantingut amb un joc col·lectiu que ha evitat qualsevol reacció de l’Ascó, que només ha buscat la porteria de Del Rio amb xuts llunyans. Roger, que havia entrat a la segona part, ha ampliat distàncies en el marcador aprofitant una pilota morta dins l’àrea a la sortida d’un córner. En el temps d’afegit, Cano ha provocat una pena màxima que ell mateix s’ha encarregat de transformar en el definitiu 3-0, un resultat que fa justícia amb el bon partit completat aquesta matinal a Fontetes. Amb la victòria d’avui els verds escalen fins a la dotzena posició amb 10 punts.

El Cerdanyola visitarà el camp de la Pobla de Mafumet diumenge vinent a les 12h.

 

Fitxa tècnica

Cerdanyola FC: Del Rio, Pitu, Alberto, Dani Martí, Alex Torres, Ruben, Oscar Garcia (Javi López, 78’), Ángel de la Torre (Aliaga, 80’), Edgar Tejada (Roger, 58’), Albert López i Cano.

FC Ascó: Sergio López, Pato, Dani, Artur, Enric Bernat, Xavi Toldrà (Dani Pujol, 65’), Peke (Bertomeu, 46’), Joan Domingo, Marcel Messegué (Xavi Jaime, 74’), Victor Miranda i Sergi Masqué.

Àrbitre: Carballo Vázquez ha amonestat a Ángel de la Torre, Roger i Albert López pel Cerdanyola, i Dani i Victor Miranda per l’Ascó.

Gols: 1-0 Albert López, 20’; 2-0 Roger, 64’; 3-0 Cano (p), 93‘)