Prèvia Cerdanyola FC – FC Ascó: El Cerdanyola FC buscarà retrobar-se amb la victòria a Fontetes

El primer equip del Cerdanyola FC buscarà el proper diumenge, 7 d’octubre, sumar la primera victòria de la temporada a Fontetes on els verds no han aconseguit materialitzar la bona imatge mostrada en resultats. Els cerdanyolencs ocupen la setzena posició amb set punts, un menys que Fútbol Club Ascó que encadena cinc partits sense guanyar, amb dos empats i tres derrotes. El duel començarà a les 12h i serà arbitrat per Óscar Carballo Vázquez.

Toni Carrillo es mostra satisfet amb el treball de la plantilla i està convençut que les victòries arribaran aviat: “hem entrenat bé aquesta setmana pensant en sumar els tres que ens ajudi a escalar posicions”. Una de les principals millores que senyala Carrillo la trobem en els homes d’atac: “Ens els últims partits hem millorat la vessant ofensiva, encara ens falta una mica d’intensitat però anem a més. No és una qüestió de generar perquè en la majoria de partits hem generat molt però ho hem de convertir en gols”.

Per la seva part, els asconencs arriben immersos en una dinàmica negativa de resultats que els ha portat a encadenar cinc partits sense guanyar amb un balanç de tres derrotes i dos empats. Els tarragonins disputaran el setè partit a domicili aquesta temporada en tan sols 9 jornades. Carrillo avisa que “és un equip que competeix bé, per estar a la part alta tot i que li està costant fer gol”.

De cara el partit de diumenge, Carrillo no podrà comptar amb Uri Escabrós ni Arnau Tobella.