El Sala cau a Guiera davant l’Indústries Santa Coloma

FS Cerdanyola FC, 1 – Indústries Santa Coloma, 3

Per Héctor Castillo

 

El FS Cerdanyola FC va patir aquest dissabte la primera derrota de la temporada davant d’un equip molt competitiu, l’Indústries Santa Coloma B.

El filial de l’històric Marfil va iniciar el partit dominant i va avançar-se en l’electrònic ben aviat (0-1′, Marc), però una bona primera meitat del porter local Eric Gàlvez va evitar que els colomencs ampliessin distàncies abans del descans.

A la represa, els d’Herraiz despertaven i la intensitat ofensiva augmentava fins a tal punt que van aconseguir el control del partit. Diverses ocasions de perill posaven entre les cordes a Borja, el porter visitant. El gol de l’empat arribaria a 5 minuts d’acabar el partit quan Dani Alonso culminava un bon contraatac (1-1). Però aquest gol no ajudaria als verds a capgirar el signe del partit atès que el contrari es va refer ràpidament fins a marcar l’1-2 mitjançant Besal. Finalment, el Cerdanyola encaixava l’1-3 (Jordi), resultat amb el qual s’arribaria al final del partit.

FITXA DEL PARTIT

CERDANYOLA FC (1): Eric Gálvez (P), Javi, Carlos, Dani (1) i Guerrero – cinc inicial – Guille, Álex, Hicham i Marc.

INDUSTRIAS GARCIA B (3): Borja (P), Paredes, Orellana, Marc (1) i Ripoll – cinc inicial – Ivan, Jordi (1), Loinaz, Valls, Roger i Besal (1).

 

📸 Baudi Rincón