El Femení A suma un valuós punt davant d’un dels rivals més complicats de la categoria

El primer equip femení del Cerdanyola FC rebia aquest diumenge un dels rivals més temuts de Preferent, el Levante las Planas. En un partit disputat a la Bòvila sota un intens sol, les de Toni Pascual han demostrat que l’equip va agafant forma després del gran número de canvis que ha experimentat el planter aquesta temporada.

El match no podia començar de millor forma per les verdes, que al minut 11 ja guanyaven 0-2. Núria Ortega i Paula Blas eren les encarregades de fer els gols; la primera aprofitant un refús de la portera rival i la segona enviant de cap la pilota al fons de la xarxa després d’un servei de cantonada.

El domini absolut de les locals arribaria fins al minut 20, quan les de Ferran Cabello reaccionaven tot i que no aconseguirien retallar distàncies fins a la segona meitat del partit. Eve sorprenia a Èlia amb un xut llunyà (2-1, 58′) i Carlota posava l’igualada final (2-2, 76′) creuant l’esfèric en un moviment que la meta verd-i-blanca no arribava a blocar. Tot i les dues dianes encaixades, el Cerdanyola no es tancava al darrere i demostrava un bon treball defensiu en totes les línees de treball. Èlia, a més, es lluïa en un parell d’ocasions fent que el partit acabés amb repartiment de punts.

“Per la capacitat de feina nostra i la situació dels dos clubs és un resultat just. No sempre guanyen els millors, de vegades ho fan els que més treballen”, apuntava Toni Pascual en declaracions a Cerdanyola Ràdio posteriorment.

 

FITXA DEL PARTIT

CERDANYOLA FC (2): Èlia (P), Mel, Paula Blas (1), Maud, Miriam, Irene, Laura, Michi, Núria (C)(1), Geo i Rubia – 11 inicial – Paula, Laura Recio (P), Ester, Naiara, Mela i Adriana. Entrenador: Toni Pasqual.

LEVANTE LAS PLANAS (2): Judit (1), Maria, Sandra, Núria, Mireia, Ariadna, Eva (C), Kaoutar, Carlota (1), Eve (1) i Judith Saubí – 11 inicial – Alba, Nerea, Marta, Natalia (P), Carla, Belén i Meritxell. Entrenador: Adrian Albaladejo.

Àrbitres: Miriam Mir González, Ferran Morer Corcoy i Sergio Boldo Corral.