Prèvia UE Llagostera – Cerdanyola FC: Duel de màxima exigència

El primer equip del Cerdanyola FC viatjarà demà, 14 de setembre, fins al Municipal d’esports de Llagostera per disputar la sisena jornada de Lliga davant el conjunt entrenat per Oriol Alsina, tercer classificat amb 10 punts. Els verd-i-blancs volen tancar la setmana amb una victòria a domicili després d’empatar el passat dimarts davant el Terrassa a Fontetes. El partit serà dirigit per José Antonio Fernández Morillo, i començarà a les 18:30h.

Toni Carrillo es mostra satisfet amb el treball de l’equip en les cinc jornades disputades però no tant amb els resultats obtinguts: “hauríem de tenir com a mínim tres punts més, generem joc i ocasions però ens falta materialitzar-les. Les sensacions són bones”. Respecte al proper rival apunta: “El Llagostera és un dels equips més potents de la categoria amb grans jugadors, però estem convençuts que podem competir i puntuar. El camp ens beneficia i jugarem contra un equip amb un estil semblant al nostre”.

En l’apartat de baixes, Carrillo no podrà comptar amb Cano, que està sancionat després de l’expulsió per doble groga davant el Terrassa, ni amb els lesionats Ángel De la Torre i Uri Escabrós.