Pitu salva un punt merescut davant el Terrassa

Cerdanyola FC 1 – Terrassa FC 1

Partit intens i igualat el que han protagonitzat Cerdanyola i Terrassa en el segon derbi vallesà de la temporada. Els verds han dominat en alguns trams de la primera part i han gaudit de les ocasions més clares en el tram final. Àngel de la Torre, en el 32′ xutava amb força des de l’interior de l’àrea però un defensa egarenc la treia sobre la línia de gol. Un minut després, Dani Martí sorprenia amb una canonada llunyana que s’estavellava al travesser. Amb la igualada en el marcador s’arribava al descans.
A la represa, el Terrassa ha buscat la porteria verda amb més perill. Álex Fernández feia tremolar el travesser en el 47′, però no seria fins al 71′, quan s’avançarien en el marcador. Toledo rebia una pilota a l’interior de l’àrea i creuava la rematada davant de Del Rio. Els homes de Toni Carrillo no han abaixat els braços en cap moment i han buscat l’empat amb convicció. Albert López obligava a lluir-se a Ortega amb un gran xut en el 64′. Però res podria fer el porter visitant amb la falta directa llençada de manera magistral per Pitu a l’escaire a 5 minuts del final. Un punt merescut en un partit complet del Cerdanyola FC.

Fitxa tècnica

Cerdanyola FC: Del Rio, Alex Torres, Alberto, Arnau Tobella, Dani Martí, Ruben (Roger, 76′), Albert López, Edgar Tejada, Cano, Javi López (Pitu, 62′)i De la Torre (Aliaga, 43′)
Terrassa FC: Ortega, Dani Sanchez, Pallàs (Imaz, 53′), Guzmán, Cesc Cloret, Alex Fernádez, Serramitja (Nils Puchades, 80′), Daisuke (Arranz, 62′), Toledo, Yaya, Guillem Savall
ÀrbitreGonzalo Romero Freixas ha amonestat a Daní Martí, Javi López i Cano (2, 90′) i Pallàs, Guzmán, Toledo i Yaya del Terrassa.
Gols: 0-1 Toledo, 71′;  1-1 Pitu, 86′