Prèvia Cerdanyola FC – Terrassa FC: Els verds buscaran recuperar el gol en el derbi vallesà

El primer equip del Cerdanyola FC tindrà davant el Terrassa FC una nova oportunitat d’estrenar el caseller de victòries a Fontetes després de descansar en la quarta jornada de Lliga. Els verd-i-blancs arriben a la cita onzens amb 4 punts. El partit, que es disputarà demà, 11 de setembre, serà dirigit per Gonzalo Romero Freixas i començarà a les 18h.

Toni Carrillo afirma que l’equip està motivat per sumar el primer triomf de la temporada com a local i que per aconseguir-ho cal seguir amb la línia de joc mostrada a Fontetes: “hem de continuar en el mateix camí perquè estem generant ocasions en tots els partits i això és sinònim que la pilota acabarà entrant”. Respecte al rival, que arriba invicte amb un balanç de dos empats i dues victòries, Carrillo senyala que “el Terrassa és un equip complicat però hem d’aprofitar que ells van jugar dissabte a la nit i nosaltres no”.

Respecte a l’última incorporació, Edgar Tejada, explica que “és un jugador que ens pot aportar polivalència al centre del camp. L’any passat va fer una temporada molt bona a l’Horta i creiem que per les nostres qualitats és un reforç interessant”. Tejada podria entrar en la seva primera convocatòria com a verd-i-blanc davant el Terrassa, però caldrà esperar a la decisió de Toni Carrillo que també està pendent de l’evolució d’alguns jugadors amb molèsties físiques.