Copa Catalunya: UE Sant Andreu 3 – 1 Cerdanyola FC: Derrota i eliminació en el Narcís Sala

El Cerdanyola FC s’acomiada de la present edició de la Copa Catalunya després de caure derrotat en el Narcís Sala per 3-1 davant la UE Sant Andreu.

Els homes de Toni Carrillo han sortit endollats i han pres el control del joc en els primers compassos del partit. Daní Martí pels visitants i Josu pels locals han buscat porteria però seria Uri qui obriria el marcador en el minut 20, aprofitant una pilota morta a l’interior de l’àrea per batre a Ivan Fuentes. La reacció dels quadribarrats no s’ha fet esperar, i en el 25’ arribava l’empat amb una jugada desafortunada. Una centrada de Ton Alcover la desviava Dani Martí cap a la pròpia porteria. El gol ha esperonat als de Mikel Azparren que han pogut fer el segon en un remat de Noguera, però Del Río i el travesser ho han evitat. Amb la igualada a l’electrònic s’arribava al descans.

La represa ha començat amb una doble ocasió del Sant Andreu protagonitzada per Josu i Alcover que obligaven a intervenir el porter verd-i-blanc. Un Del Rio que res podia fer minuts més tard amb la rematada de Kuku, que finalitzava un contracop enviant una centrada de Josu al fons de la xarxa. El gol ha fet mal als vallesans que no han pogut evitar que en una altra contra Jaume Villar encarrilés l’eliminatòria amb el 3-1. A més, el Cerdanyola FC veia com Amantini era expulsat quan faltava mitja hora per acabar el partit, però el marcador ja no s’ha mogut.

 

Toni Carrillo: “Estem il·lusionats amb l’equip que tenim”

Toni Carrillo ha valorat positivament l’esforç de l’equip però lamenta com han arribat els gols: “Les dues contres les hem treballat molt malament en defensa. Sabíem que ells sortien ràpid i no hem estat encertats. Amb els jugadors que té davant el Sant Andreu és difícil aturar-les”. Respecte al moment de forma en què es troba el Cerdanyola ha afegit que: “a l’equip li falta una mica d’espurna, estem encara en pretemporada però estem il·lusionats i contents perquè hem fet un bon equip, hem fitxat jugadors importants. Avui ens faltaven alguns com Pitu o Àlex Torres que ens han d’ajudar a ser més competitius”.

Fitxa tècnica

UE Sant Andreu: Ivan Fuentes, Llamas, David López, Carroza, Noguera, Jaume Villar, Josu (Wanderson, 71’), Ferran Jutglà, Carlos Martínez, Alcover (Juanan, 71’) i Kuku

Cerdanyola FC: Del Rio, Dani Martí, Alberto, Iván Rodríguez, Amantini, Rubén, De la Torre (Vaca, 56’), Uri, Cano (Marc Angelet, 76’), Roger (Aliaga, 56’) i Albert López (Òscar Garcia, 69’).

Àrbitre: Víctor Manuel Sánchez Rico ha amonestat a Carroza, David López, Josu pel Sant Andreu; i Albert López, Cano, Òscar Garcia i Amantini (VD) pel Cerdanyola.

Gols: 0-1 Uri,20’; 1-1 Dani Martí (pp),25’; 2-1 Kuku, 53′, 3-1 Jaume Villar, 59′