Copa Catalunya: Cerdanyola FC i UE Sant Andreu es citen al Narcís Sala

El Cerdanyola FC disputarà demà, dimecres 8 d’agost (20h), la segona eliminatòria de Copa de Catalunya. Els vallesans es desplaçaran fins al Narcís Sala per enfrontar-se a la Unió Esportiva Sant Andreu, que va derrotar la UE Vilassar de Mar a la primera ronda. El conjunt entrenat per Mikel Azparren ve de disputar el passat diumenge la final del Torneig d’Històrics on va perdre en la tanda de penals enfront el Badalona.

Toni Carrillo senyala la dificultat de jugador contra el Sant Andreu però està convençut que l’equip respondrà: “Ens enfrontem a un dels millors conjunts de la categoria. Té jugadors de molt nivell que a més estan fent un gran pretemporada. Volem competir bé, fer un partit seriós i estar a l’altura del rival”.

Els cerdanyolencs porten dues setmanes i mitja de feina on han disputat quatre partits de pretemporada (tres amistosos i un de Copa Catalunya) que han servit per acumular minuts de gairebé tots els integrants de la plantilla. Carrillo es mostra satisfet amb el treball de l’equip que vol arribar a punt al primer partit de lliga contra el San Cristóbal que tindrà lloc a Fontetes, diumenge 19 d’agost a les 19h.

Com a novetat, Òscar Garcia ha entrat per primer cop a la convocatòria després de la lesió i podria tenir els seus primers minuts amb la samarreta del Cerdanyola FC.

 

UE Sant Andreu – Cerdanyola FC

COPA CATALUNYA| 8 d’agost | 20h