Els penals deixen sense premi al Cerdanyola FC

Cerdanyola FC 1 (4) – CF Peralada 1 (5)

 

El Cerdanyola FC ha caigut eliminat de la Copa Catalunya en la tanda de penals després d’un partit on ha dominat el joc i les ocasions. Primera part igualada i amb intensitat dels dos equips que s’ha desnivellat en el minut 4 amb el gol de Pachón, que ha aprofitat un refús a l’interior de l’àrea per batre Del Rio. Els de Toni Carrillo s’han refet ràpidament i han buscat el gol mitjançant De la Torre i Dani Martí que han vist com Marcel Lizak evitava la igualada. Amb el 0-1 s’arribava al descans.
A la represa, el míster verd-i-blanc ha donat entrada a Víctor Aliaga, molt actiu jugant per la banda dreta, i l’equip ha agafat la iniciativa ofensiva. Avisava Cano en el 47′, amb un remat que treia el porter visitant. Però en el 55′, un servei de cantonada servit per De la Torre l’aprofitava Dani Martí per establir l’empat. Els vallesans no s’han conformat amb l’1-1 i han buscat el segon, que no ha pujat al marcador tot i que Cano ha enviat la pilota al fons de la xarxa en el 65′. L’assistent ha invalidat l’acció per un fora de joc molt dubtós.
Amb l’empat a un s’arribava al final del partit. La tanda de penals ha servit per veure bons gols i bones aturades, 3 de Del Rio, però el Peralada s’ha endut la victòria per 4-5. El proper partit del Cerdanyola CF serà dissabte 4 d’agost a Fontetes davant el Club Gimnàstic Manresa.

Fitxa tècnica

Cerdanyola FCDel Rio, Pitu, Alberto, Iván, Amantini, Uri, De la Torre (Rubén, 77′), Dani Martí (c), Cano, Roger (Aliaga, 46′) i Albert López
CF Peralada: Marcel Lizak, Iago, Kilian (Diego Garzón, 46′), Jordan (Sergi Bas, 68′), Paco Lopez (Lluc, 46′), Rober (Mejía,35′), Serrano (Armiany, 60′), Jofre, Pachon, Moha i Muri.
Àrbitre: Héctor Robas Bondia. Ha amonestat a Alberto, Iván, Amantini, Cano i Uri del Cerdanyola, i Marcel Lizak del Peralada.
Gols: 0-1 Pachón, 35′; 1-1 Dani Martí, 55′
150 espectadors a Fontetes.
Etiquetes: