Copa Catalunya: El Cerdanyola FC s’estrena a Fontetes davant el CF Peralada

El Cerdanyola FC segueix preparant el curs 2018/2019 amb bones sensacions i acabarà la primera setmana d’entrenaments amb els dos primers partits de la pretemporada: un amistós davant el Sabadell Nord dissabte a les 20h, i diumenge a les 19h en partit de Copa Catalunya contra el CF Peralada.

L’entrenador del primer equip verd-i-blanc, Toni Carrillo, afronta amb il·lusió la seva onzena temporada al club i es mostra satisfet amb els nou fixatges: “hem confeccionat una plantilla molt competitiva perquè hem fitxat primeres opcions. Aquest any a diferència d’altres temporades, hem pogut incorporar jugadors que vénen d’equips importants. Cada vegada creixem més i això fa que els jugadors creguin amb el nostre projecte”. En l’apartat de  baixes les més destacades han estat les de Juli i Pau López però Carrillo considera que “les hem substituït a un nivell com a mínim igual sinó millor”.

Respecte el CF Peralada, que visitarà el Municipal de Fontetes el proper diumenge per disputar la primera eliminatòria de la Copa Catalunya, el tècnic apunta que “és un equip jove, amb talent, que juga molt bé a futbol però competirem al màxim i estem convençuts que tenim les nostres opcions. Sempre ens hem fet forts en aquesta competició”. El filial del Girona FC ha disputat dos partits de pretemporada, el primer amb victòria gironina per 0-2 davant el Gimnàstic de Tarragona, i en el segon van caure derrotats per 0-4 contra el CF Reus.

De cara el partit de diumenge Toni Carrillo no podrà comptar amb Òscar García, que en 10 dies tornarà a estar a disposició del míster ni Àlex Torres, però recupera Rubén que podria tenir alguns minuts davant el conjunt gironí.